Betaalmogelijkheden

Achteraf betalen / Op rekening:
 
Van Ommen import levert alleen op rekening aan bedrijven. U dien hiervoor een kopie van het uittreksel kvk te mailen naar info@vanommenimport.nl. Deze mail word in behandeling genomen, uw aanvraag word voorgelegd en u krijgt altijd een antwoord of uw aanvraag akkoord is of niet.


Vooruitbetaling via Bank:

Na het selecteren van de optie en het verder voltooien van uw bestelling, krijgt u van ons per e-mail de betaalgegevens zodat u zelf het verschuldigde bedrag naar ons kunt overmaken. Er worden geen extra (transactie)kosten gerekend indien u kiest voor vooruitbetaling per bank.

Vooruit betalen per bank is een veilige manier van betalen, maar houd er wel rekening mee dat het proces één of meerdere dagen vertraging kan oplopen wegens het overschrijven van het bedrag. Op het moment dat het bedrag bij ons bijgeschreven is, zal uw bestelling indien mogelijk dezelfde dag nog worden uitgeleverd.

Gelieve het ordernummer te gebruiken als referentie voor de betaling. Zo kunnen wij de betaling snel verwerken en zorg dragen voor de verdere afwikkeling en levering van uw producten.
 

​Rekeninginformatie:

Van Ommen import

NL42 RABO 0120 6588 60    

Krimpen aan den IJssel